Asiakaspalautteita"Tuotteenne on erityinen ja nerokas. Ideoimanne grillimuunnin on mielestäni tärkein toiminnallinen lisäosa Trangiaan 70-vuoteen. Muuntimen rakenne ja koottavuus on ihan ehtaa trangiaa, siis nerokas."

"Nyt viikonloppuna tuli ensimmäinen makkaranpaisto suoritettua grillimuuntimella. Kokonaisuudesssa olen tyytyväinen, tulee vakio käyttöön."

"Huippu vehje"

"Kiinnitin omassani huomiota hyvään viimeistelyyn."

"Vuoden keksinnön aineksia!"

"Hyvin pelittää, on testattu ja hyväksi havaittu. Kiitos kehittäjälle."

"Hankittu ja hyväksi todettu!"

"Grillimuunnin tuo upeita uusia mahdollisuuksia Trangia 25/27:n käytössä. Tämä on todella mullistava innovaatio Trangia-keittimien maailmassa."

"Eilen illalla kokeilin ensimmäistä kertaa muunninta. Ihan napakymppi keksintö! Makkarat paistuivat kuin grillissä konsanaan. Kiitos!" 

"Ostin Ritnigridin pari kuukautta sitten Trangia 25:een. Paljon kiitoksia hienosta tuotteesta. Nyt Trangia on täysin valmis."

"En voi kylliksi kuvailla, kuinka uskomaton tämä Ritnifjell Innovationsin Ritnigrid on ollut. Se tekee Trangiasta grillin, joka todella toimii! Olemme savustaneet lohta, grillanneet katkarapua, vihanneksia ja paljon muuta. Lisäksi käytän sitä paistinpannun kanssa pannukakkujen valmistukseen. Grillimuunnin mahdollistaa paistinpannun tasaisen kuumentamisen."